Na zeven succesvolle edities van haar Plus (inter-)nationaal vrouwenvoetbaltoernooi houdt Sportvereniging Gramsbergen in 2003 opnieuw een toernooi. Naast ploegen uit heel Nederland komt er een flink aantal buitenlandse ploegen. Daarnaast besteden we weer veel zorg aan het omlijstende programma.

Dat is niet onopgemerkt gebleven. Het toernooi stond in 2002 nadrukkelijk in de schijnwerper met de uitreiking van een onderscheiding door KNVB-voorzitter Jeu Sprengers in de Amsterdam ArenA. Het is - door alle omlijstende activiteiten - een bijzonder toernooi. Daar moet uw club een keer aan hebben deelgenomen!!!

Om competitieverplichtingen (en dus afzeggingen) te omzeilen wordt het toernooi gehouden in het tweede weekeinde van juni: zaterdag 14 juni (verplicht) en zondag 15 juni (naar keuze), met een bijzondere openingswedstrijd op vrijdagavond 13 juni. Het is dus een uitgelezen gelegenheid deelname te combineren met een uitstapje, als afsluiting van een voor u hopelijk succesvol seizoen. Een meerdaags verblijf in Gramsbergen is mogelijk met overnachtingen in eigen tenten, in een sporthal, kampeerboerderij, op een bungalowpark of in een hotel.

Het verleden heeft geleerd dat de interesse erg groot is met veel bijzondere activiteiten en ploegen uit alle delen van Nederland (in 2002 uit tien provincies) en het buitenland. Juist daarom is het een aantrekkelijk toernooi: u speelt tegen ploegen waarvan u misschien nog nooit heeft gehoord.

Drietalige informatie over het toernooi en een inschrijfformulier staan op de website www.sv-gramsbergen.nl.